Diensten

Aannemersbedrijf Mark Rutte

De diensten van uw aannemersbedrijf in Callantsoog

Aannemersbedrijf Mark Rutte B.V. in Callantsoog biedt u een totaalpakket aan diensten inzake nieuwbouwwerkzaamheden, verbouwingen, renovaties, en het onderhoud aan uw pand. Wij zijn tevens dealer van Finstral kozijen. Met meer dan 35 jaar ervaring bent u bij mij aan het juiste adres voor vakwerk en oog voor detail.

Nieuwbouw

Voor het compleet realiseren van uw nieuwe pand bent u bij mij aan het juiste adres. Van de fundering tot het dak kunt u vertrouwen op mijn vakmanschap.

Verbouwingen

Wilt u meer leefomgeving in uw woning? Dan zijn er talrijke mogelijkheden. Ik plaats graag een dakkapel op maat op uw woning. Hiermee krijgt u meer ruimte en een betere lichtinval. Ideaal als u al een extra kamer of studeerkamer wilt realiseren.

Uitbouwen en aanbouwen aan een woning

Een serre om zo meer te genieten van het uitzicht op uw tuin? Of een extra verdieping? Geen probleem voor mij, vraag naar de mogelijkheden.

Een nieuwe badkamer of toilet?

U bent zo uitgekeken op uw huidige badkamer, kan ik mij voorstellen. Het is toch een plaats om lekker te ontspannen na een drukke dag. Ook een nieuw toilet realiseer ik graag voor u. Een hangend toilet is makkelijk reinigbaar en dus een goede keuze. Laat mij u adviseren over hoe we een passende oplossing kunnen bedenken.

Houtbouw

Houtbouw is onze passie

Is uw zolder een ruimte geworden om allerlei rommel op te ruimen? Ik plaats een scheidingswand, om zo een perfecte plek te realiseren voor een ruimte voor gezinsuitbreiding of een werkplek.

Zoekt u dus een aannemer met voldoende ervaring en kennis om uw project te realiseren? Zoekt u dan niet verder, u heeft mij tenslotte al gevonden. Vraag naar alle mogelijkheden per mail formulier

Vraag een offerte aan

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.